De Boer kan in Utrecht beschikken over Viergever

4 april 2015, 15:03

Nick Viergever maakt deel uit van de wedstrijdselectie van Ajax voor het uitduel met FC Utrecht van morgen (zondag). De verdediger was een twijfelgeval, maar is fit genoeg bevonden om in actie te komen in de Domstad. Dat meldt Ajax via de officiële kanalen. Ook Nicolai Boilesen zit in de spelersgroep voor de wedstrijd tegen Utrecht.

Frank de Boer kan in ieder geval niet beschikken over Daley Sinkgraven, Niki Zimling, Arek Milik en Viktor Fischer ontbreken. De coach weet dat zijn ploeg zondag aan de bak zal moeten in de Galgenwaard. "Voor Utrecht is dit de wedstrijd van het jaar. Sinds het speelschema bekend is, verheugen ze zich daar al op deze wedstrijd. Net zoals dat altijd bij ADO gebeurt. Bovendien hebben ze zich er dankzij de interlandbreak twee weken op kunnen voorbereiden. We weten wat ons te wachten staat."

De volledige wedstrijdselectie van Ajax: Jasper Cillessen, Ricardo van Rhijn, Joël Veltman, Niklas Moisander, Nicolai Boilesen, Mike van der Hoorn, Kolbeinn Sigthórsson, Davy Klaassen, Ricardo Kishna, Jaïro Riedewald, Lucas Andersen, Lasse Schöne, Anwar El Ghazi, Thulani Serero, Nick Viergever, Riechedly Bazoer, Richairo Živkovic, Diederik Boer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen