Gudelj reageert: "Ik ben er nog niet uit wat het beste is"

7 april 2015, 13:18

De hardnekkige geruchten over een transfer van AZ-smaakmaker Nemanja Gudelj naar Ajax worden door Ajax-directeur Marc Overmars bevestigd, maar de clubleiding van AZ reageert met verbazing op de berichtgeving in De Telegraaf. Ook de speler in kwestie heeft nu laten weten dat hij nog niet met de Amsterdamse club heeft gesproken.

Op de dinsdagtraining ging Gudelj tegenover AD Sportwereld in op de berichtgeving. De middenvelder stelt dat er geen gesprek tussen hem en Ajax heeft plaatsgevonden. "Voor zover ik weet, heeft mijn zaakwaarnemer dat ook niet gedaan. Ik weet dat er interesse is van clubs, maar ik concentreer me op het vervolg van het seizoen. Ik wil niet praten over een transfer want er is geen transfer. Ik ben er nog niet uit wat het beste is, binnen- of buitenland", aldus de international van Servië.

AZ-directeur Earnest Stewart geeft aan dat een club zich eerst officieel moet melden bij de club waar de speler nog doorlopend onder contract staat. "En dat heeft Ajax momenteel nog niet gedaan", zegt hij. De gelimiteerde transfersom van zes miljoen euro zou hierbij niet uitmaken. "Ook dan moet een club zich eerst bij ons melden. Van een transfer is nog geen sprake, voor een speler als Gudelj is altijd veel belangstelling."

Gudelj moet bij Ajax voor kracht, mentaliteit en scorend vermogen zorgen. De aanvoerder van AZ heeft dit seizoen tot dusver negen doelpunten en vier assists achter zijn naam staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen