RvC Twente voelt zich 'zwaar besodemieterd' door Munsterman

9 april 2015, 07:35

De overige leden van de Raad van Commissarissen van FC Twente voelen zich 'zwaar besodemieterd' door de inmiddels vertrokken voorzitter Joop Munsterman. De voormalige topman van Wegener vertrok vorige week per direct bij de noodlijdende club uit Enschede. Het afscheid zou niet vrijwillig zijn geweest, naar verluidt is hij kaltgestellt door zijn collega-commissarissen.

"Misleid is nog zwak uitgedrukt, zeg maar rustig zwaar besodemieterd", moppert commissaris Joop de Winter op Munsterman in gesprek met TC Tubantia. Zijn collega Hennie ten Hag vult aan: "Ik ben ontzettend teleurgesteld in Joop Munsterman. Als je met elkaar in een bestuur zit, moet vertrouwen de basis zijn. Dat vertrouwen heeft hij zwaar beschaamd. Ik had er slapeloze nachten van. Ik heb geen zin de zwartepiet te krijgen voor iets waarvoor ik me niet verantwoordelijk voel. Joop heeft ons in zijn functie van directeur verkeerd geïnformeerd over de financiële situatie van de club en ons daarmee allemaal op het verkeerde been gezet."

Verhalen dat Munsterman zijn risicovolle beleid niet alleen heeft gevoerd, lijken dus niet waar. De Winter: "Uit elke lade in De Grolsch Veste komt nu een door Joop gemaakte afspraak of overeenkomst tevoorschijn waarvan wij niets wisten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen