FC Twente zonder moeite langs zielloos Go Ahead

12 april 2015, 16:30

Na een verschrikkelijke week heeft FC Twente eindelijk weer wat lucht. Met Go Ahead Eagles trof de ploeg uit Enschede de ideale tegenstander om weer eens een succes te boeken. In de eerste helft leek het nog fout te gaan, maar uiteindelijk had Go Ahead te weinig kwaliteit in huis om het de bezoekers moeilijk te maken. Hakim Ziyech speelde een prima partij en was met een goal en twee assists van groot belang voor FC Twente.

In de eerste helft leek het anders te lopen. Beide ploegen speelden erg slordig en de eerste goal van het duel viel ook na een onhandige actie. FC Twente-verdediger Bjelland ging flink in de fout, waarna Wesley Verhoek de bal met gevoel over Marsman tikte. Niet veel later viel de gelijkmaker, nadat Nieuwpoort de bal in het strafschopgebied op zijn hand kreeg. Scheidsrechter Higler legde de bal op de stip en Ziyech benutte het buitenkansje.

De derde goal van FC Twente betekende eigenlijk het einde van de wedstrijd. Go Ahead speelde zonder inspiratie en pompte de bal wanhopig in de zestien van de tegenstander. Heel af en toe viel de bal goed, maar de Go Ahead-spelers konden er te weinig mee. Het publiek keerde zich tegen de scheidsrechter en FC Twente, waardoor er een negatieve sfeer hing op de Vetkampstraat. FC Twente vond het wel best en speelde wedstrijd uit.

Voor Go Ahead betekent de nederlaag dat de nacompetitie moeilijk te ontlopen is. De ploeg heeft vijf punten minder dan Heracles Almelo en met de manier waarop er gespeeld wordt, lijkt het niet waarschijnlijk dat er in de slotfase van de competitie nog veel punten gepakt worden. FC Twente speelde ook niet zijn beste wedstrijd, maar zal vooral blij zijn dat het niet nog een klap te verwerken heeft gekregen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen