Onbegrip bij collega's: "Streppel hoort er natuurlijk bij"

14 april 2015, 19:02

Phillip Cocu (PSV), Fred Rutten (Feyenoord), Ruud Brood (NEC), Peter Bosz (Vitesse) en Ron Jans (PEC Zwolle) zijn genomineerd voor de Rinus Michels Award, de prijs voor beste trainer van het afgelopen seizoen in het betaald voetbal. Een mooi rijtje, maar het is opmerkelijk dat bijvoorbeeld Rutten en Bosz de voorkeur krijgen boven Jurgen Streppel, die met promovendus Willem II een topprestatie levert.

Ook Jans had Streppel in het rijtje verwacht, geeft hij aan bij Metro. "Jurgen Streppel van Willem II hoort er wel bij natuurlijk, maar ook Henk de Jong van Cambuur en Marinus Dijkhuizen van Excelsior verdienen meer waardering. Zij hebben allemaal ver boven de mogelijkheden van hun budget en selectie gepresteerd."

Henk Fraser van ADO Den Haag heeft dezelfde mening. "Persoonlijk vind ik Streppel na Cocu de beste trainer dit seizoen. Als je ziet hoe hij met zijn spelersmateriaal gepresteerd heeft, dat is gewoon heel knap. Voor een promovendus is de negende plaats een topprestatie. Het is wel vreemd dat hij niet genomineerd is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen