Juventus met minimaal verschil langs AS Monaco

14 april 2015, 22:44

Monaco had in de eerste helft de kans om Juventus op achterstand te zetten, maar liep uiteindelijk toch in het mes van de Italianen. Er was een strafschop voor nodig, maar Juventus heeft dankzij de 1-0 zege een prima uitgangspositie om de halve finale van de Champions League te bereiken. Vidal zorgde met zijn prachtig ingeschoten penalty voor de enige goal van de wedstrijd.

De snelheid op de flanken en centraal voorin bezorgde de defensie van Juventus flink wat problemen. Chiellini en Bonucci schrokken zich meerdere keren rot van de bloedsnelle Carrasco, Martial en Dirar en mochten van geluk spreken dat het bij rust nog 0-0 stond. Dat had Juventus te danken aan doelman Buffon, die een vrijwel zeker lijkende goal van Carrasco wist te voorkomen. Aan de andere kant waren er ook goede mogelijkheden op de openingstreffer. Vooral Tevez en Vidal waren dichtbij, maar hadden het vizier niet op scherp staan. Tevez schoot in de handen van doelman Subasic, terwijl Vidal op slag van rust oog in oog met de keeper over schoot.

Monaco-coach Jardim was niet van plan om het erbij te laten zitten. Hij haalde verdediger Raggi naar de kant en bracht Berbatov in. De Bulgaar stond nog maar net in het veld toen hij de kans op de gelijkmaker kreeg, maar uit een corner kopte hij net over. Van dat soort momenten moest Monaco het hebben na de 1-0. Juventus zakte gelijk in en probeerde de minimale overwinning over de streep te trekken.

Italianen weten als geen ander hoe je een wedstrijd op slot kunt gooien. Met 1-0 winnen dankzij een penalty is mooi genoeg en dus probeerde Juventus niet echt meer de score te vergroten. Monaco wist zich geen raad met het verdedigende spel van Juventus en kreeg nauwelijks tot geen kansen meer. In de return volgt een nieuwe kans voor Monaco, het geslepen Juventus heeft vanavond gekregen wat het wilde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen