Fischer staat na blessure eindelijk voor rentree in Ajax 1

15 april 2015, 18:07

Viktor Fischer klopt na zijn blessureleed al een tijdje op de deur van de eerste selectie van Ajax, speelde al vier wedstrijden mee met Jong Ajax en staat nu voor zijn rentree in de Amsterdamse hoofdmacht. De Deense vleugelaanvaller, die bijna veertien maanden uit de roulatie lag wegens een hardnekkige hamstringblessure, lijkt komende zondag tot de wedstrijdselectie voor het thuisduel met NAC Breda te behoren.

"Ik denk wel dat hij klaar voor NAC is. De kans is zeer groot dat ik hem in de wedstrijdselectie opneem", bevestigt trainer Frank de Boer voor de camera van Ajax TV. In de afgelopen vier duels van Jong Ajax kreeg Fischer veel speeltijd. "Hij was zeker dreigend en aanwezig in de laatste wedstrijd (FC Emmen-thuis, red.). Dat wil je graag zien van zo'n speler. Ik vond dat hij een goede indruk achterliet."

"Op basis van de trainingen en zijn prestaties bij Jong Ajax lijkt niets hem meer in de weg te staan. We gaan ervan uit dat hij honderd procent fit is", vervolgt De Boer, die hoopt dat Fischer weer tot een belangrijke speler kan uitgroeien. "Hij is na zijn doorbraak fantastisch begonnen. Hij heeft daarna een kleine terugval gehad, maar gezien zijn kwaliteit verwachten we de Viktor Fischer van eerst wel weer terug te gaan zien."

De Boer houdt van het type speler dat Fischer is. "Dreiging voor de goal en hard werken, dat is zijn spel. De tegenstanders moeten hem altijd in de gaten blijven houden. Dat wil je zien van een buitenspeler."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen