Operatie dreigt voor Hendrix: "Rust heeft niet geholpen"

17 april 2015, 08:26

Het seizoen van Jorrit Hendrix eindigt waarschijnlijk op de operatietafel. De middenvelder van PSV sukkelt al geruime tijd met een buikwandblessure en voetbalt de laatste tijd met pijnstillers.

"De eerste seizoenshelft speelde ik veel en leek ik een basisplek te pakken, maar sinds de winterstop heb ik last van die blessure", zegt de 20-jarige Hendrix in Metro over zijn langslepende blessure. "Ik heb er nog steeds veel last van. Ik kan niet goed aanzetten of schieten. Als ik dat doe lijkt het net alsof ik gestoken word. Op de trainingen verbijt ik de pijn, maar als ik speel doe ik dat met pijnstillers." Een operatie lijkt onvermijdelijk. "Rust heeft niet geholpen, dus er moet wel wat gebeuren. Het liefst zo snel mogelijk, zodat ik straks tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen helemaal fit ben. Dan maar volgend jaar uitgroeien tot een basisspeler."

Mede door zijn fysieke ongemak stond Hendrix de laatste maanden zelden in de basis. "Ik denk dan ook niet dat ik zaterdag tegen Heerenveen start, maar ik hoop écht dat me een paar minuten gegund worden", blikt hij vooruit op de thuiswedstrijd tegen de Friezen, waarin PSV het kampioenschap veilig kan stellen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen