Eagles naar De Kuip: "Kijken waar we prikken kunnen"

17 april 2015, 16:43

Go Ahead Eagles moet in de laatste vier speelronden van het seizoen nog heel wat punten sprokkelen, wil het rechtstreekse handhaving in de Eredivisie bewerkstelligen. De Deventenaren staan vijf punten onder Heracles Almelo, dat zich als laatste club in de veilige haven bevindt. De nummer zeventien van de ranglijst gaat komende zondag op bezoek bij Feyenoord. "Dat is een happening, spelen in de Kuip", zegt coach Dennis Demmers.

De druk is enorm bij de Eagles, die de afgelopen tijd bijzonder weinig punten wisten te pakken. Toch vindt Demmers dat zijn spelers ook van de uitwedstrijd moeten genieten. "Het zijn wel dé wedstrijden waarvoor je het doet, maar ondertussen zullen we heel goed in de organisatie moeten spelen en kijken waar we prikken kunnen", aldus de opvolger van de ontslagen Foeke Booy.

Vorig week werd er met 1-3 verloren van het geplaagde FC Twente, maar Demmers zag wel goede dingen in het thuisduel. "De jongens hebben strijd geleverd en nog behoorlijk wat kansen gekregen. We moeten alleen brutaler worden, de mouwen opstropen in de zin van: tot zover en niet verder. We zullen de komende tijd gefocust zijn op het teamproces en: waar kunnen we beter worden? We moeten ons in ieder geval niet mee laten slepen in negativisme, blijven zien dat er ook positieve dingen gebeuren."

Demmers mist de geblesseerde Jeffrey Rijsdijk (vocht in enkel) en Alex Schalk (hamstringblessure) in De Kuip.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen