Ajax stelt fans teleur en geeft club 'gezicht' niet terug

20 april 2015, 19:53

Een initiatief van een grote groep Ajax-supporters om het oude logo van de club in ere te herstellen levert vooralsnog niets op. De actie 'Geef Ajax zijn gezicht terug' is voor de clubleiding geen aanleiding gebleken om het huidige logo aan te passen, zo meldt de actiegroep 'Ajax Logo' maandag.

"Op donderdag 16 april 2015 heeft de Ajax-directie bij monde van Edwin van der Sar laten weten niet mee te willen werken aan een (spoedige) terugkeer van het Klassieke Ajax logo", laat de actiegroep weten via de officiële kanalen. "Op dit moment heerst er daarom frustratie, teleurstelling, woede en onbegrip."

De actiegroep legt uit waarom een terugkeer naar het oude logo voor veel supporters zo belangrijk is. "Terugkeer van het Klassieke logo staat voor heel veel supporters symbool voor de klasse, allure, traditie, historie en vernieuwing van de Ajax-cultuur. Eigenlijk alles waarvoor Ajax staat", aldus de actiegroep.

Volgens de initiatiefnemers legt Ajax door dit besluit 'de wens van een groot deel, zo niet een meerderheid, van de Ajax supporters naast zich neer'. "Daarnaast hebben talloze prominente Ajacieden zich uitgesproken voor de terugkeer van het klassieke logo. Marketing technische, merchandise technische argumenten en kostentechnische elementen hebben daarin geen rol gespeeld zo is duidelijk gemaakt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen