Van Persie speelt uur met beloften Manchester United

20 april 2015, 22:06

Een rentree in het eerste elftal van Manchester United lijkt aanstaande voor Robin van Persie. Na een periode van blessureleed maakte de aanvaller maandagavond zijn rentree in het shirt van de Engelse topclub. Hij deed een uur mee in de wedstrijd van Jong Manchester United tegen Leicester City (1-1).

Van Persie begon in de basis bij Manchester United onder 21 en hield het ruim een uur, 62 minuten om precies te zijn, vol. Hij scoorde niet, maar bereidde wel het doelpunt van teamgenoot Sean Goss voor.

Twee maanden geleden, op 21 februari, speelde de 31-jarige Van Persie zijn laatste wedstrijd in het eerste van Manchester United. Sindsdien hield een enkelblessure de aanvaller aan de kant. De aanvoerder van Oranje miste hierdoor onder meer zeven competitieduels en de verloren FA Cup-wedstrijd tegen Arsenal. Ook moest hij de belangrijke EK-kwalificatiewedstrijd van het Nederlands elftal tegen Turkije (1-1) laten schieten.

Tot dusver scoorde Van Persie dit seizoen tien keer in de Premier League. Mogelijk krijgt hij komend weekend de kans om treffer nummer elf aan te tekenen, als hij mee mag doen in de uitwedstrijd tegen Everton.

Overigens vielen Rafael en Adnan Januzaj maandag geblesseerd uit bij de beloften van Man United.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen