Van Gaal zet Van Persie op scherp: "Hij moet hard trainen"

24 april 2015, 18:32   Bijgewerkt: 24 april 2015, 19:54

Louis van Gaal heeft Robin van Persie op scherp gezet. De Nederlandse manager liet vrijdag op zijn wekelijke persconferentie weten dat de Oranje-international hard zal moeten werken om terug te keren in de basisopstelling van Manchester United.

Van Persie kwam vanwege een enkelblessure al sinds 21 februari niet meer in actie voor het eerste elftal van Manchester United. De Nederlandse aanvaller deed afgelopen maandag wel een uur mee bij de beloften. "Hij moet hard trainen en zijn kwaliteiten opnieuw laten zien in het tweede", aldus Van Gaal. "Dan zal ik hem vergelijken met de spelers die op de posities spelen waar hij inzetbaar is, zoals altijd."

Zaterdag gaat Manchester United op bezoek bij Everton. Daley Blind is vanwege een enkelblessure nog een twijfelgeval, aldus Van Gaal. De oud-Ajacied was vorige week al afwezig tegen Chelsea. Michael Carrick, Marcos Rojo, Phil Jones en Rafael ontbreken in elk geval op Goodison Park. Laatstgenoemde komt dit seizoen zelfs helemaal niet meer in actie vanwege een gebroken rib.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen