Doorgebroken Straalman verlengt in Doetinchem

8 mei 2015, 11:16

Zijn uitstekende prestaties dit seizoen hebben Bart Straalman een nieuw contract opgeleverd bij De Graafschap. De pas 18-jarige centrale verdediger, afkomstig uit de eigen opleiding, ligt nu tot medio 2017 vast in Doetinchem. Straalman debuteerde dit seizoen in het eerste en speelde sindsdien al 23 wedstrijden in de Jupiler League, waarvan twintig als basisspeler. Sinds de winter is hij een vaste waarde.

Coach Jan Vreman is blij dat Straalman langer aan De Graafschap verbonden blijft. "Bart doorliep de hele Voetbalacademie van De Graafschap en heeft laten zien het niveau aan te kunnen. Dit contract past exact in onze filosofie om jonge regionale talenten te laten doorontwikkelen", zegt hij op de clubsite.

"Ik ben erg blij met deze overeenkomst. Het is allemaal sneller gegaan dan verwacht. Uiteraard moet ik nog veel leren en dat kan prima in de omgeving waar ik ben opgeleid. Voor mij komt een droom uit", zegt Straalman, die onlangs door supporters verkozen werd tot populairste Superboer van dit seizoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen