PSV wil Rekik kopen en is nog niet bezig met Pröpper

9 mei 2015, 09:20

PSV hoopt ook na dit seizoen een beroep te kunnen doen op Karim Rekik. De centrale verdediger wordt nu gehuurd van Manchester City, dat hem na dit seizoen wil uitlenen aan een club in een ander land dan Nederland. Marcel Brands, technisch manager van de landskampioen, hoopt dat PSV de verdediger los kan weken bij de club uit Manchester. 

"Karim gaat zelf bepalen waar zijn toekomst ligt", legt Brands uit in De Telegraaf. Volgens de beleidsbepaler heeft de verdediger drie opties. "Eén is dat PSV hem koopt. Dat zou hopelijk haalbaar zijn voor ons. Twee is bijtekenen bij Manchester City. Die kans acht ik het minst groot. De derde optie is dat een andere club hem koopt. Manchester City wilde hem eerst in een andere competitie verhuren, maar Karim wil niet meer verhuurd worden. Hij wil weten waar hij aan toe is. Met zijn leeftijd zou het een perfecte strategie zijn richting het Nederlands elftal en het EK om bij PSV te blijven. Hij zal nu zelf de keuze moeten maken."

Vrijdag werd duidelijk dat Memphis Depay na dit seizoen naar Manchester United vertrekt. Door die transfer ontvangt PSV ongeveer dertig miljoen euro. De club is echter nog niet bezig met het vastleggen van Davy Pröpper, die al langer met een transfer naar PSV in verband wordt gebracht. "Dat speelt nu nog niet", zegt Brands. "Ik heb contact gehad met zijn zaakwaarnemer Louis Laros en rondom een vergadering in Zeist heb ik aan Mo Allach gevraagd hoe Vitesse erin zit. Je moet wel realistisch zijn. Waar moeten we Pröpper op dit moment neerzetten? Als Gini (Wijnaldum, red.) blijft nergens. Er speelt op dit moment niks rond Gini en ik kan geen betere middenvelder halen dan Gini."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen