Onvoorstelbare mazzel helpt Advocaat uit gevarenzone

9 mei 2015, 15:45   Bijgewerkt: 9 mei 2015, 15:56

Dick Advocaat heeft op onvoorstelbare wijze met Sunderland de drie punten gepakt op bezoek bij Everton. De ploeg, die als nummer achttien aan deze Premier League-speelronde begon, had vanmiddag (zaterdag) alle geluk van de wereld op Goodison Park, waar met 0-2 gewonnen werd door twee toevalstreffers. Door de zege zet Advocaat een grote stap richting lijfsbehoud. De ploeg staat nu zelfs veertiende in de Premier League.

Sunderland schoot vanmiddag drie keer op doel en scoorde twee keer. Die statistiek zegt veel, zo niet alles, over de zege van de laagvlieger. De ploeg van Advocaat trok zich het gehele duel terug en hoopte op de counter. Everton, dat voor vandaag nog niet thuis verloren had in 2015, was de bovenliggende partij, maar wist ondanks veel kansen niet te scoren tegen Sunderland.

Daarmee waren de punten binnen voor Advocaat en Sunderland, al is dat gezien de verhoudingen op het veld een groot wonder te noemen. Sunderland trok zich massaal terug en had geluk dat Everton faalde in de afronding. Zo stuitte Romelu Lukaku na een actie op keeper Costel Pantilimon en schoot James McCarthy in de tweede helft hard tegen de verre paal. Sunderland kreeg veel minder kansen, al was basisklant Patrick van Aanholt nog wel dichtbij een doelpunt. Hij knalde na een mooie actie echter hard naast.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen