Kampioen Juventus thuis niet langs Cagliari

9 mei 2015, 20:03

Juventus heeft in haar eerste competitiewedstrijd als 31-voudig kampioen van Italië verrassend gelijkgespeeld. De ploeg uit Turijn moest zaterdag in het thuisduel met laagvlieger Cagliari genoegen nemen met een 1-1 remise.

Juventus verzekerde zich afgelopen weekend met een 0-1 zege bij Sampdoria van titelprolongatie in de Serie A. En dus zat de sfeer er in het Juventus Stadium goed in voor het duel met Cagliari. Drie punten werden er echter niet gepakt, ondanks dat Paul Pogba op slag van rust voor de 1-0 zorgde. De Franse middenvelder, eerder deze week nog afwezig tegen Real Madrid in de halve finale van de Champions League, werd aangespeeld terwijl hij met de rug naar het doel stond. Pogba draaide zich vervolgens weg bij zijn tegenstander en ramde het leder vanaf de rand van het penaltygebied in het doel.

Luca Rossettini bezorgde Cagliari in de slotfase de gelijkmaker. De verdediger scoorde in de rebound, nadat hij eerst na een vrije trap de paal had geraakt met een kopbal. De gelijkmaker was verdiend, aangezien de eilandbewoners na de pauze meer aanvallende intenties toonden dan Juventus.

Juventus speelde wel met een B-elftal tegen Cagliari, aangezien het komende woensdag in Madrid aantreedt tegen Real voor de return in de halve finales van de Champions League. De thuiswedstrijd werd afgelopen dinsdag knap met 2-1 gewonnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen