Vd Vaart over Ajax-geruchten: "Wordt nogal opgeblazen"

11 mei 2015, 10:48

Er wordt veelvuldig gesproken over een mogelijke terugkeer van Rafael van der Vaart bij Ajax, maar de ervaren middenvelder van Hamburger SV stelt dat het verhaal nogal aangedikt wordt. "Het wordt nogal opgeblazen. Als de deur op een kier staat, schrijft men meteen dat-ie wagenwijd open is", zegt de 109-voudig international in De Volkskrant.

De geruchten over een comeback van Van der Vaart in de Amsterdam ArenA worden hardnekkiger, maar het is niet zo dat de kans de afgelopen tijd groter geworden is. "Ik ben niet dichter bij Ajax gekomen, ik houd alle opties open", benadrukt de speler van HSV. "Het wordt een keuze op gevoel. Die ga ik pas in de vakantie maken. Ik houd me er nu helemaal niet mee bezig, richt me puur op HSV", maakt Van der Vaart duidelijk.

Van der Vaart wil zich bij zijn nieuwe club in de kijker spelen voor Oranje. "Daar zal ik bij mijn keuze ook rekening mee houden", aldus de 32-jarige Heemskerker, die naar eigen zeggen nog fit genoeg is. "Ik heb veel gespeeld, net als elk seizoen. Ja, soms lig je er een weekje uit, net als iedere speler. Bij mij lees je dan meteen: 'de blessuregevoelige Van der Vaart'. Dat is onzin."

In de Duitse krant Bild zijn de details van de aanbieding van Ajax uitgelekt. Er wordt gezegd dat Van der Vaart twee miljoen euro in één jaar kan opstrijken. Hij zou een jaarsalaris van één miljoen euro krijgen en één miljoen euro tekengeld ontvangen. Er wordt in Bild beweerd dat de aanbieiding tot het einde van deze week geldt, maar VI weet dat deze nog langer open blijft staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen