De Boer: "Zivkovic moet laten zien dat hij er klaar voor is"

13 mei 2015, 08:05

Het komende seizoen wordt cruciaal voor Richairo Zivkovic. Na een moeizaam verlopen eerste jaar in Amsterdamse dienst, waarin hij vooral zijn wedstrijdjes speelde bij de beloften, moet de oud-spits van FC Groningen er staan. Dat laat coach Frank de Boer weten in Voetbal International.

"Zivkovic moet volgend seizoen laten zien dat hij er klaar voor is", is de duidelijke taal van de Ajax-trainer. "Op dit moment is hij dat nog niet." Voor de spitspositie heeft De Boer ook Arek Milik tot zijn beschikking, bovendien wil de trainer een ervaren aanvaller erbij halen. Kolbeinn Sigthórsson staat nu ook nog onder contract in de ArenA, maar vertrekt vermoedelijk in de zomer. De Boer: "We willen op elke positie op meerdere paarden kunnen wedden. We gaan straks een lang seizoen tegemoet en daar hebben we een sterke selectie bij nodig."

De 18-jarige Zivkovic scoorde dit seizoen achttien keer in de Jupiler League. In de Eredivisie mocht hij zeven keer meedoen, telkens als invaller. Hij scoorde één keer, in de uitwedstrijd tegen Excelsior.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen