Riedewald verlengt tot zomer van 2019 bij Ajax

18 mei 2015, 17:21   Bijgewerkt: 18 mei 2015, 18:18

Ajax heeft het contract van Jairo Riedewald opengebroken en verlengd tot de zomer van 2019. De nieuwe verbintenis van de 18-jarige verdediger gaat met terugwerkende kracht in per 1 maart 2015. De oude overeenkomst van Riedewald in de Amsterdam ArenA liep door tot medio 2018.

"Er spreekt vertrouwen uit dat ik nu alweer mijn contract kan verlengen. Ik heb de afgelopen periode veel wedstrijden gespeeld, veel bij de selectie gezeten. Dit wil ik doorzetten. Gewoon mijn eigen 'ding' blijven doen en laten zien wat ik kan", zegt Riedewald op Ajax.nl. Directeur voetbalzaken Marc Overmars vult aan: "Jairo heeft weer wat stapjes gemaakt op de ladder. Hij is een fysiek sterke jongen, die ook nog eens heel goed kan voetballen. Hij is gewoon heel gewoon goed bezig, en wij hebben er ontzettend veel vertrouwen in dat hij gaat slagen bij Ajax."

Riedewald kwam in 2007 in de jeugdopleiding van Ajax terecht. De Haarlemmer debuteerde op 19 december 2013 in de bekerwedstrijd tegen IJsselmeervogels in de hoofdmacht van de Amsterdamse club, een paar dagen later brak hij door bij het grote publiek. Op bezoek bij Roda JC boog Riedewald in de laatste vijf minuten hoogstpersoonlijk een 1-0 achterstand om in een 1-2 zege.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen