"Of wij met Ajax over Zivkovic hebben gesproken? Nee"

22 mei 2015, 09:02   Bijgewerkt: 22 mei 2015, 10:22

Afgelopen donderdag kwam naar buiten dat Ajax in gesprek is met FC Groningen over een mogelijke verhuur van Richairo Zivkovic (18), die zodoende mogelijk terugkeert naar zijn voormalig werkgever. "We zijn daarover in gesprek", bevestigt directeur voetbalzaken Marc Overmars in De Telegraaf, maar vanuit Groningen zijn vooralsnog andere berichten te horen.

"Zivkovic is een optie die bij ons is langsgekomen", stelt manager technische zaken Peter Jeltema van Groningen in het Dagblad van het Noorden. "Of wij met Ajax over Zivkovic hebben gesproken? Nee, en het liefst huren wij ook geen spelers, want daar krijg je later niks voor terug", realiseert de technische man in de Euroborg zich.

Ajax wil Zivkovic, in het kader van zijn ontwikkeling, het liefst voor een seizoen stallen bij een andere club. De Ajacieden willen het nieuwe seizoen met Arek Milik en een nog aan te trekken andere spits in. Zivkovic beleeft niet zijn meest gelukkige jaar. Ondanks het feit dat de talentvolle aanvaller namens Jong Ajax in de Jupiler League aan de lopende band scoorde, brak hij om uiteenlopende redenen niet door bij Ajax 1. Een tijdelijk vertrek is mogelijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen