Bosz: "Ik verwacht nog wel een hete wedstrijd zondag"

22 mei 2015, 11:54

Vitesse staat dankzij een keurige 1-2 overwinning bij PEC Zwolle met één been in de finale van de play-offs om Europees voetbal, maar daags na de puike prestatie in Zwolle stelt trainer Peter Bosz dat de strijd nog niet gestreden is. Op zijn perspraatje richting de return van komende zondag in de Gelredome zei hij wel dat hij beseft dat zijn ploeg uitstekende papieren heeft om door te gaan.

"Een 2-1 overwinning is een goede uitgangspositie. We staan er sowieso beter voor dan voor de aftrap gisteren. Dat we ook twee keer wisten te scoren is natuurlijk goed", zegt Bosz na de 1-2 zege en in aanloop naar de tweede ontmoeting op de clubwebsite. "Maar, ik verwacht nog wel een hete wedstrijd zondagmiddag. Eentje die nog niet gespeeld is", waarschuwt de keuzeheer van de Arnhemmers.

De selectie van Vitesse heeft weinig kleerscheuren overgehouden aan deel één van het tweeluik met PEC Zwolle. "Het is nog wel even afwachten, maar het ziet er goed uit", aldus Bosz, die over de basisopstelling van zondag nog weinig kwijt wilde. "We zijn er al wel uit, maar dat wordt zondag wel duidelijk. Marko Vejinovic en Wallace hebben het in ieder geval goed gedaan tijdens hun invalbeurt. We hebben de beschikking over een sterke bank en dat is belangrijk als je in korte tijd zware wedstrijden speelt. We hebben iedereen nodig."

PEC Zwolle moet komende zondag minimaal twee keer scoren in Arnhem, om nog kans te houden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen