Twente-supporters woest op voorzitter Van der Laan

Ger
3 juni 2015, 11:45

Het bestuur van de Vriendenkring van FC Twente heeft 'vol ongeloof' kennis genomen van het aanblijven van Alfred Schreuder als trainer in de Grolsch Veste. De argumenten die de eredivisionist hiervoor heeft aangedragen, stuiten de grootste supportersvereniging van de club tegen de borst.

In een statement neemt de Vriendenkring duidelijk stelling tegen het besluit en FC Twente-voorzitter Aldo van der Laan. "Doorslaggevend is dat we ons volstrekt niet kunnen identificeren met de spelopvatting en dat er geen enkele reden is om aan te nemen dat dit zal verbeteren. De keuze om door te gaan op dezelfde weg is enkel gebaseerd op ijdele hoop. Zelfs als we het nieuwe seizoen onverhoopt zouden starten met goede resultaten, zal dat de vertrouwensbreuk niet herstellen."

"Zijn voorzitterschap wordt slechts gelegitimeerd doordat de club afhankelijk zou zijn van zijn financiele injecties", hekelen de fans de rol van Van der Laan. "Een situatie die het directe gevolg is van het wanbeleid waarvoor hij zelf (mede) verantwoordelijk is. Wat ons betreft een volstrekt onwenselijke en onwerkbare situatie. We zullen op zeer korte termijn een 'evaluatiegesprek' plannen met onze leden en ons beraden over maatregelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen