FC Utrecht start al met voorbereiding op nieuw seizoen

Ger
21 juni 2015, 12:33

FC Utrecht is als eerste eredivisieclub gestart met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Enkele honderden supporters kwamen af op de oefensessie op trainingscomplex Zoudenbalch, die onder leiding stond van Erik ten Hag en Jean-Paul de Jong.

De Domstedelingen beschikken nog niet over hun volledige selectie. Ruud Boymans, Ramon Leeuwin en Jeff Hardeveld zijn herstellende van blessures, terwijl Rubio Rubin wegens interlandverplichtingen langer vakantie mag vieren. Ook Edouard Duplan, die met de club nog altijd niet akkoord is over een nieuw contract, ontbrak op het trainingsveld.

Ten Hag liet zijn spelers vrijdag nog een medische test ondergaan. Zes beloftespelers - doelman Menno Heus, verdediger Jelle de Lange, middenvelder Darren Rosheuvel en de aanvallers Rodney Antwi, Gyrano Kerk en Patrick Joosten - blijven voorlopig bij de selectie.

FC Utrecht speelt over zeven weken de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen. De ploeg van Ten Hag gaat op 8 augustus op bezoek bij Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen