Blije Vejinovic: "Voel me net weer een klein kind"

26 juni 2015, 16:00

Hij is geboren in Amsterdam en speelde in de jeugd van Ajax, maar Marko Vejinovic is sinds vrijdag toch echt Feyenoorder. De 25-jarige middenvelder komt over van Vitesse en tekent voor vier jaar in de Rotterdamse Kuip. "Ik wil Feyenoord helpen om hogerop te komen", laat hij weten op de clubwebsite.

Op Feyenoord.nl reageert Vejinovic, die naar verluidt zo'n 3,5 miljoen euro gekost heeft, op zijn transfer. "Ik ben heel blij met deze overstap. Feyenoord is een fantastische club, waar ik dankzij Martin van Geel een heel goed gevoel bij heb gekregen. Ik ben hartstikke blij dat ik voor deze club mag gaan spelen. Ik voel me net weer een klein kind nu ik hier in dit enorme stadion mag staan. Ik kijk nu al uit naar zondag, om voor zoveel supporters de eerste training af te werken", blikt hij enthousiast vooruit op de eerste training van het nieuwe seizoen. "Hoe meer publiek er komt, hoe leuker het is. Het is voor mij ook belangrijk om direct goed bij een club te beginnen, daarom wil ik ook vanaf de eerste training laten zien wat ik kan, aan de staf, de spelers en aan het publiek."

De vraag met welk doel hij naar de Rotterdamse club gekomen is, is voor Vejinovic niet lastig te beantwoorden. "Ik wil Feyenoord helpen om hogerop te komen. Ik wil daarnaast nog meer van mezelf laten zien dan ik afgelopen jaar heb gedaan en daarnaast ook andere spelers verder helpen." Het afgelopen seizoen greep Feyenoord, na een slecht slot van het seizoen, naast Europees voetbal. "Feyenoord heeft veel jonge spelers, die afgelopen seizoen weer een jaar ervaring hebben opgedaan. Zij zullen ook absoluut geleerd hebben van de mindere momenten, zoals aan het eind van het seizoen. Los daarvan heeft Feyenoord zich nu al versterkt, met naast mij ook Dirk Kuyt. Daarom heb ik er alle vertrouwen in dat we een goed seizoen tegemoet gaan."

Dat de concurrentie op het Rotterdamse middenveld stevig is, schrikt de technische middenvelder niet af. "Dat weet je als je bij een topclub terecht komt. Die concurrentie wil ik graag aangaan, daar word je ook alleen maar sterker van. Het is een extra motivatie om het maximale uit jezelf te halen", aldus de oud-Heracled.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen