Kuyt: "We moeten altijd voor het hoogste gaan"

5 juli 2015, 13:58

Na avonturen bij Liverpool en Fenerbahçe keert Dirk Kuyt deze zomer na negen jaar terug bij Feyenoord. De 34-jarige aanvaller hoopt uiteraard succesvol te zijn met de Rotterdamse club, maar wil er liever niet over praten en 'gewoon lekker voetballen'.

"De Coolsingel? Dat zou mooi zijn, maar het is te vroeg om op dat soort dingen vooruit te lopen", aldus Kuyt tegen RTV Rijnmond. "Wat dat betreft kan je de slogan 'geen woorden, maar daden' goed gebruiken. We moeten er niet te veel over praten en lekker gaan voetballen. Met zo'n fantastisch publiek geeft dat een extra boost. We moeten altijd voor het hoogste gaan en alleen het hoogste is voor Feyenoord goed genoeg. Het is de vraag of het realistisch is, maar we gaan er alles aan doen."

"Met het team dat we nu hebben, kunnen we heel ver komen, maar we moeten altijd afwachten wat er in de komende weken gaat gebeuren. Ik hoop in ieder geval dat de selectie zoals die nu is bij elkaar blijft. Dan hebben wij gewoon een fantastisch elftal voor komend seizoen. De eerste week is goed verlopen, maar in Oostenrijk (trainingskamp, red.) kunnen we echt tot elkaar groeien. Dan kunnen we terug naar Rotterdam komen en laten zien dat we een goed team zijn", besluit Kuyt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen