Heitinga enthousiast: "Talentvolle ploeg met mogelijkheden"

11 juli 2015, 12:24

De eerste weken van John Heitinga in zijn tweede periode bij Ajax zitten erop. De 31-jarige verdediger is tot nu toe enthousiast over wat hij in de voorbereiding heeft gezien van zijn teamgenoten, al vindt hij wel dat de selectie van de Amsterdammers onervaren is. 

"Ajax heeft een talentvolle ploeg met heel veel mogelijkheden", zegt de verdediger voor de camera's van de NOS. "Alleen de finetuning moet nog gebeuren. Het zijn bijna allemaal hele jonge jongens. Er komen dus leermomenten", beseft de international, die zich als leider wil opwerpen in Amsterdam. "Ik hoop met mijn ervaring wat wilskracht toe te voegen en de jonge jongens tactisch in en buiten de kleedkamer te kunnen helpen."

Na avonturen bij Atlético Madrid, Everton, Fulham en Hertha BSC is Heitinga blij dat hij weer terug is op vertrouwde bodem. "Het voelt als vanouds. Mensen komen een praatje maken. Ik ken veel gezichten. Mensen die bij mijn eerste periode bij Ajax waren, zijn er nu nog. Het is vertrouwd", aldus de verdediger, die nog niet denkt aan stoppen. "Ik ben pas 31. Ik ben nog niet klaar met de voetballerij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen