Bosz blij met oefenduel: "Dit krijgen we in EL ook"

15 juli 2015, 10:29

Vitesse moest dinsdag vol aan de bak. De Arnhemmers oefenden in Gallneukirchen tegen Sparta Praag, dat het afgelopen seizoen als tweede eindigde in de Tsjechische competitie. Een tegenstander van formaat, maar Vitesse bleef overeind. Na een vroeg doelpunt van Abiola Dauda hield Vitesse de Tsjechen op 1-1.

Vitesse-coach Peter Bosz was blij met de wedstrijd. "We speelden een bruikbare pot waarin we fysiek vol aan de bak konden. Zij zaten er bovenop en dat maakte het voor ons een leerzame wedstrijd. We zullen zo'n wedstrijd over twee weken ook wel in de Europa League krijgen. Dit was niet typisch een vriendschappelijk potje", laat hij weten op de clubsite. Vitesse moet op 30 juli voor het eerst aan de bak in de voorronde van de Europa League, de return is een week later. Komende vrijdag, 17 juli, wordt bekend wie de tegenstander is.

Opstelling Vitesse tegen Sparta Praag: Room, Diks, Kashia, Leerdam, Achenteh, Baker, Nakamba ('74 Pantic), Vako, Ibarra ('74 Rashica), Dauda ('46 Djurdjevic), Nathan ('60 Oliinyk)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen