PSV gooit deur dicht: "Er gaat nu niemand meer weg"

17 juli 2015, 08:15

Na het vertrek van Karim Rekik, Georginio Wijnaldum, Memphis Depay en Oscar Hiljemark wil PSV geen spelers meer laten gaan. De huidige selectie wordt intact gehouden, benadrukt directeur Marcel Brands. Dit betekent dat onder meer Jetro Willems en Jürgen Locadia een transfer kunnen vergeten.

In De Telegraaf is Brands helder over de bedoelingen van zijn club op de transfermarkt: "Er gaat niemand meer weg bij PSV. We willen niet meer meewerken aan uitgaande transfers", stelt de directeur van de Brabantse club. De enige uitzondering betreft een speler als Marcel Ritzmaier, die weinig aan spelen toekomt. "Als Marcel echt zelf weg wil, dan zullen we daar over nadenken, maar verder niet", laat Brands weten.

Voor linksback Willems is volop belangstelling na zijn uitstekende seizoen, maar PSV wil hem nog één jaar in Eindhoven houden. De bedoeling is om de Oranje-international deze zomer een nieuw en verbeterd contract te geven en daarbij de afspraak te maken dat hij in de zomer van 2016 wél mag vertrekken.

Tegenover het vertrek van Rekik, Wijnaldum, Depay en Hiljemark staat voor PSV de komst van Simon Poulsen, Davy Pröpper, Maxime Lestienne en Gastón Pereiro. Ook werd Nicolas Isimat-Mirin definitief overgenomen van AS Monaco. De Franse verdediger was het afgelopen seizoen op huurbasis actief in Eindhoven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen