Debuterende Clasie wint met Southampton in Groningen

Ger
18 juli 2015, 16:32   Bijgewerkt: 18 juli 2015, 17:01

Jordy Clasie heeft zijn debuut gemaakt voor Southampton. De van Feyenoord overgenomen middenvelder viel na de pauze in bij The Saints in de oefenwedstrijd tegen FC Groningen. De ploeg van manager Ronald Koeman zegevierde in Stadion Euroborg met 0-3.

Aanvoerder José Fonte, Sadio Mané en oud-Feyenoorder Graziano Pellè zorgden voor de doelpunten. Voor Koeman en zijn broer Erwin - werkzaam als assistent bij Southampton - vormde het duel een terugkeer op het oude nest. Beide oud-internationals begonnen hun loopbaan als profvoetballer in het shirt van FC Groningen. Ook basisspeler Dusan Tadic stond tegenover zijn oud-werkgever. De Servische vleugelaanvaller, die twee seizoenen voor de noorderlingen speelde, maakte het verschil in het vriendschappelijke treffen. Hij had een rol bij alle doelpunten.

Cuco Martina (ex-FC Twente), evenals Clasie een nieuwkomer bij de Engelsen, maakte de negentig minuten vol, Maarten Stekelenburg bleef de hele wedstrijd op de bank. Southampton blijft de komende dagen in Nederland voor oefenduels met Quick '20 en Feyenoord. In de derde voorronde van de Europa League werd de ploeg van Koeman vrijdag gekoppeld aan Vitesse.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen