Mourinho zoekt nog naar verdediger voor Chelsea

19 juli 2015, 23:45

Chelsea houdt zich relatief koest deze transferperiode. De club haalde met Radamel Falcao een nieuwe spits, als vervanger van Didier Drogba, en ving het vertrek van doelman Petr Cech op met de komst van Asmir Begovic. Manager José Mourinho is tevreden over zijn selectie, maar wil nog één nieuwe speler halen.

"Ik zoek nog naar één verdediger om de balans in de selectie in orde te maken", zegt Mourinho op de website van zijn ploeg. "Als dat gelukt is, moeten we in staat zijn om gedurende het seizoen een antwoord te hebben op alles wat er met onze spelers kan gebeuren." Op de komst van deze verdediger na, gaat Chelsea alleen de transfermarkt op als er spelers verkocht worden. "Als iemand vertrekt, moeten we daar direct op reageren. Want op dit moment is de selectie precies in balans, dat willen we zo houden", legt de Portugees uit.

Mourinho hoopt dat Chelsea zich met de huidige selectie weer kan mengen in de strijd om de titel. "Het is een uitdaging om het seizoen in te gaan met praktisch dezelfde spelersgroep als vorig jaar, terwijl de concurrentie zich flink versterkt heeft. Dat accepteer ik. Het is een compliment aan ons dat andere teams zoveel nieuwe spelers halen. Deze clubs worden direct beter, wij kunnen beter worden door hard te blijven werken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen