Ibrahimovic is Van Gaal niet vergeten: "Zo werk ik niet"

24 juli 2015, 17:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Zlatan Ibrahimovic is zijn slechte ervaringen met Louis van Gaal nog altijd niet vergeten. De twee hadden in het verleden met elkaar te maken bij Ajax, waar de huidige manager van Manchester United destijds technisch directeur was. Het boterde niet tussen Van Gaal en Ibrahimovic en dat zou voor de Zweed reden kunnen zijn om ook in het restant van zijn carrière niet meer onder de Nederlander te werken.

In zijn biografie 'Ik Zlatan' haalde Ibrahimovic jaren geleden al uit naar Van Gaal en in een interview met Sports Illustrated herhaalt hij vrijdag dat de Nederlander zijn vriend niet is. "Onze verstandhouding? Die is niet goed. Hij was directeur bij Ajax en de manier waarop hij werkt, is niet mijn manier", aldus de spits.

Gevraagd of dat een probleem kan zijn als de twee ooit weer samen gaan werken, bijvoorbeeld bij Manchester United, is de huidige speler van Paris Saint Germain duidelijk. "Dat kan een groot probleem zijn, ja. Maar aan de andere kant: we zijn allebei professionals. Ik heb nog nooit grote problemen met een coach gehad, omdat hij zijn werk doet en ik mijn werk. Er kunnen wel veel ruzies ontstaan, maar daar houd ik wel van."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen