Kazim Richards positief over samenwerking met Kuyt

25 juli 2015, 09:50

Colin Kazim-Richards heeft vertrouwen in de samenwerking met Dirk Kuyt in de aanval van Feyenoord. De Turkse aanvaller haalde ook positieve dingen uit het oefenduel met Southampton (0-3 verlies) van afgelopen donderdag. Daarin stond Kuyt in de spits en bestreek Kazim Richards de vleugel, al rouleert coach Giovanni van Bronckhorst deze voorbereiding veel wat betreft de invulling van de posities in de voorhoede.

"Logisch dat 'Gio' nu het een en ander probeert. Daar is dit soort wedstrijden in de voorbereiding ook voor", zegt Kazim-Richards tegen het Algemeen Dagblad. "In Turkije heb ik vooral als buitenspeler gespeeld, zowel vanaf links als rechts. Ik speel dan in dienst van de spits, zoals ik het zelf graag zou hebben als ik in de punt van de aanval sta. Dus veel naar binnen trekken en kaatsen."

Een combinatie met Kuyt ziet hij wel zitten. "Zoals we tegen Southampton speelden kan zeker gevaarlijk zijn, omdat Dirk en ik vrijwel automatisch steeds van positie wisselen. Dat is niet alleen goed voor ons, maar voor heel het team. Onze samenwerking moet duidelijk nog beter, maar we hebben de tijd", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen