'Ajax niet rond met Lazio, problemen bij keuring Kishna'

28 juli 2015, 13:40

Hij poseerde al met de sjaal van de Italiaanse club, maar de overstap van Ricardo Kishna naar Lazio lijkt op losse schroeven te staan. Volgens De Telegraaf wacht Ajax nog altijd op een bankgarantie en Italiaanse kranten schrijven dat de aanvaller niet door de medische keuring zou zijn gekomen in Rome.

Ajax zou een bedrag van tussen de drie en vier miljoen euro ontvangen voor Kishna. Lazio zou in termijnen willen betalen, maar daar gaat Ajax niet mee akkoord. Het eist een bankgarantie, maar deze kan de Italiaanse club niet afgeven. Om die reden kan de transfer niet worden beklonken, maar er lijkt nog een kink in de kabel te zijn. Onder meer de Gazzetta dello Sport schrijft in zijn papieren editie dat er problemen zijn met de medische keuring. Lazio zou de knie van de 20-jarige aanvaller aan een 'second opinion' willen onderwerpen.

Bij Ajax was de relatie van Kishna met coach Frank de Boer al geruime tijd bekoeld. Eind vorig seizoen liet Mino Raiola, de zaakwaarnemer van de aanvaller, al weten dat Kishna ontevreden was in Amsterdam.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen