Blind: "Ik kon naar Arsenal, maar wilde bij Ajax blijven"

29 juli 2015, 10:46

Daley Blind claimt dat hij op jonge leeftijd een 'ongelofelijk aanbod' van Arsenal naast zich neergelegd heeft. De international van Oranje, die vorig jaar voor 17,5 miljoen euro van Ajax naar Manchester United verkaste, zegt echter dat hij in plaats van het geld voor een langer verblijf in Amsterdam koos.

"Ik had op jonge leeftijd de kans om naar Londen te gaan", geeft Blind toe in de Daily Mirror. "Ik zat in jeugdopleiding van Ajax en kwam op een gegeven moment thuis van school. Mijn ouders zeiden tegen me 'Arsenal heeft vandaag gebeld. Ze willen je hebben'. Ik dacht eerst dat ze een grap maakten, het was ook mijn droom om ooit in Ajax 1 terecht te komen. Toch zijn we een dag bij Arsenal geweest, dat was geweldig. Ze boden mij van alles aan", aldus de linkspoot van Man United.

"Arsenal schotelde me ook een ongelofelijk contract voor, zeker voor een jongen van de leeftijd die ik toen had", vervolgt Blind. "Ajax deed mij toen ook een voorstel en dat kwam financieel gezien niet in de buurt van het bod van Arsenal. Mijn vader liet mij de keuze maken en ik besloot bij Ajax te blijven", zegt Blind. "Dat deed ik, omdat ik thuis alles had wat ik nodig had en ik graag in de voetsporen van mijn vader wilde treden. Hij was vroeger aanvoerder van Ajax en had veel prijzen met de club gepakt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen