Feyenoord en Groningen praten weer over Botteghin

2 augustus 2015, 21:03   Bijgewerkt: 2 augustus 2015, 21:35

Op korte termijn wordt vermoedelijk duidelijk of Eric Botteghin zijn carrière voort kan zetten bij Feyenoord. Een delegatie van de Rotterdamse club praat vanavond (zondag) met de clubleiding van FC Groningen, zo liet Botteghin na het duel om de Johan Cruijff Schaal weten aan onder meer FCUpdate.nl.

Botteghin hoopt dat er snel duidelijkheid komt. "Ik moet nu afwachten", zei de Braziliaan in de mixed zone van de ArenA. "Het is een spannende tijd. Of het voor mij lastig is om me nu op het voetbal te concenteren? Vandaag niet, in zo'n wedstrijd ga ik vol op. Dan kan ik doen waar ik zo van houd, namelijk voetballen. Maar de afgelopen dagen, rond de trainingen, was het best lastig. Het was moeilijk om me te concentreren."

Martin van Geel, de technisch directeur van Feyenoord, zat zondag op de tribune van de ArenA. Dat wist Botteghin niet. "Nee. Maar in deze fase van het seizoen zitten iedere wedstrijd scouts op de tribune."

De 27-jarige Botteghin heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij graag naar Rotterdam-Zuid wil verkassen. De clubleiding van FC Groningen noemde een vertrek van de verdediger naar Feyenoord eerder deze week onbespreekbaar, maar bij Radio1 was directeur Hans Nijland zondag iets genuanceerder. Hij liet toen louter weten 'hoopvol te zijn' dat de Braziliaan blijft. Zekerheid daarover kon de beleidsmaker echter niet geven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen