Cerny (17) debuteert in selectie Ajax, geen Fischer

14 augustus 2015, 13:17

Coach Frank de Boer blijft verjongen bij Ajax. Voor de thuiswedstrijd tegen Willem II heeft hij Vaclac Cerny, een pas 17-jarige spits, bij de selectie gehaald. Het is voor de jonge Tsjech de eerste keer dat hij op het wedstrijdformulier komt te staan bij het eerste elftal, hij kan tegen de Tilburgers dus zijn debuut maken.

In tegenstelling tot Cerny zit Viktor Fischer niet bij de wedstrijdselectie, hij is blijkbaar onvoldoende fit om te kunnen spelen. Ajax en Willem II staan zaterdagavond in de Amsterdam ArenA tegenover elkaar.

Mitchell Dijks, de linksback van Ajax, speelde vorig seizoen nog voor Willem II. Daar tegenover staat dat huurlingen Richairo Zivkovic en Lesly de Sa sinds afgelopen zomer voor de Tilburgse club spelen.

Wedstrijdselectie Ajax: Jasper Cillessen, Ricardo van Rhijn, Joël Veltman, John Heitinga, Riechedly Bazoer, Daley Sinkgraven, Arek Milik, Davy Klaassen, Yaya Sanogo, Lasse Schöne, Anwar El Ghazi, Jairo Riedewald, Kenny Tete, Nick Viergever, Nemanja Gudelj, Diederik Boer, Mitchell Dijks, Vaclav Cerny

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen