Strootman keert terug in wedstrijdselectie Roma

15 augustus 2015, 00:23

Kevin Strootman behoort vrijdag tot de selectie van AS Roma voor de oefenwedstrijd tegen Sevilla. De middenvelder was maandenlang uitgeschakeld vanwege een zware knieblessure, maar zou vrijdag zijn rentree kunnen maken tegen de Europa League-winnaar.

Strootman speelde op 25 januari zijn laatste wedstrijd voor Roma en liep toen voor de tweede keer een ernstige knieblessure op. De afgelopen weken werkte de 25-voudig international op het trainingsveld aan zijn rentree. De oud-speler van Sparta, FC Utrecht en PSV speelde door blessureleed pas 31 wedstrijden voor de Romeinen, die hem twee jaar geleden aantrokken.

Ashley Cole is er niet bij als de selectie van trainer Rudi Garcia vrijdag officieel wordt voorgesteld aan de supporters van Roma. De 34-jarige linksback mag vertrekken uit de Italiaanse stad. De routinier kwam sinds zijn komst een jaar geleden tot slechts elf competitieduels. Zijn contract loopt nog tot de zomer van 2016, maar Cole mag transfervrij weg. Als er zich geen club voor hem meldt, wil Roma zijn contract ontbinden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen