Uitblinker Depay 'blij en opgelucht': "Dit is een droom"

18 augustus 2015, 23:33

Het was vanavond (dinsdag) dé avond van Memphis Depay op Old Trafford. De buitenspeler van Manchester United was in de vierde voorronde van de CL niet te stoppen door de Club Brugge. De international had met twee goals en een assist een groot aandeel in de 3-1 zege. Depay is blij met zijn eerste doelpunten in Engelse dienst.

"Ik ben blij en opgelucht", zei de aanvaller na afloop voor de camera's van SBS 6. "Het is altijd lekker voor een aanvaller om te scoren. Maar om dat op Old Trafford te doen, is een droom. We hadden het duel onder controle en hebben het goed gedaan, al kon het natuurlijk altijd nog beter."

Depay kreeg in de tweede helft nog kansen om meer goals te maken. Zo hielp hij onder meer een grote kans van dichtbij om zeep. "Die derde had er zeker in gemoeten", zegt hij kritisch. "Daar ben ik zeker teleurgesteld over. Maar morgen moet ik dat vergeten en weer keihard werken om het beter te doen. Die assist maakt het dan weer een beetje goed. Al wil ik daarmee die gemiste kans niet goedpraten."

Coach Louis van Gaal zei in de eerste weken van Depay dat de aanvaller af en toe té gretig was. "Misschien heeft hij wel een beetje gelijk", geeft hij toe. "Als je te gretig of geforceerd bent, maak je sneller verkeerde keuzes. Maar ik wil altijd honderd procent geven en gelukkig ben ik vandaag belangrijk geweest."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen