Schreuder kiest voor andere formatie bij FC Twente

20 augustus 2015, 08:55

FC Twente speelde in de eerste speelronde van het seizoen nog met 1-1 gelijk bij FC Groningen, maar in de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag kwam alle negativiteit van vorig seizoen weer helemaal terug. De Tukkers verloren met 1-4 en de supporters lieten hun onvrede over het spel en de technische staf weer blijken. Na het echec voor het eigen publiek opteert de geplaagde coach Alfred Schreuder voor verandering.

Schreuder stelt dat Twente met ingang van komend weekend gewoon weer in een 4-3-3 formatie gaat opereren. Afgelopen weekend koos hij tegen ADO in de persoon van Michael Olaitan slechts voor één echte spits op. Dat experiment krijgt echter geen gevolg. Schreuder heeft door de beschikbaarheid van Jesús Corona ook weer meer mogelijkheden.

"We gaan 4-3-3 spelen, dat maakt het voor iedereen duidelijk. Voor mijn gevoel kan het met deze spelers snel lopen", zegt Schreuder tegen Voetbal International. Komende zondag treedt hij met zijn ploeg aan tegen PEC Zwolle. Er wordt om 12.30 uur afgetrapt in het Zwolse IJsseldeltastadion.

De voorhoede lijkt in ieder geval te bestaan uit Olaitan en Corona, Youness Mokhtar, Alessio da Cruz of Tim Hölscher lijkt de frontlinie te gaan completeren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen