Van Bronckhorst: "Nieuwe situatie voor sommige jongens"

Ger
21 augustus 2015, 16:39

Giovanni van Bronckhorst komt bij Feyenoord steeds ruimer in zijn keuzes te zitten. De trainer kan zondag in de thuiswedstrijd tegen Vitesse ook over aanwinst Eljero Elia beschikken. Van Bronckhorst is niet bang dat de concurrentiestrijd binnen de selectie tot ontevreden gezichten gaat leiden.

"Voor sommige jongens is dit een nieuwe situatie. Het gaat erom dat iedereen de intentie heeft om te willen spelen en bereid is het gevecht om zijn positie aan te gaan. Op die manier kunnen ze het mij nog moeilijker maken", aldus Van Bronckhorst op de clubwebsite. "Het is heel prettig dat ook onze wisselspelers iets extra's kunnen brengen. Dat betekent dat we tijdens wedstrijden kunnen schakelen als de situatie daarom vraagt."

Van Bronckhorst, die nog niet weet hoe het basiselftal van Feyenoord er tegen Vitesse uitziet, omschrijft het duel als een 'mooi meetmoment' voor zijn ploeg. "Omdat Vitesse met nog een aantal ploegen tot de sterkere tegenstanders van deze competitie behoort. Vorig seizoen hebben we thuis verdiend van ze verloren, het is aan ons om zondag wel de drie punten te pakken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen