Man United krijgt Newcastle en uitblinker Krul niet klein

22 augustus 2015, 15:41

Manchester United en Newcastle United hebben allebei een punt overgehouden aan de derde speelronde van de Premier League. De thuisploeg, met Daley Blind en Memphis in de basis, wist de bezoekers ondanks een overwicht niet te verslaan: 0-0. Aan de kant van Newcastle was doelman Tim Krul de uitblinker. Hij hield zijn team in een enerverend duel op de been.

Memphis was dinsdag dé grote man bij United, tegen Newcastle liet de ex-PSV'er een stuk minder zien. De aanvaller had het lastig en was ongelukkig in de afronding. In de eerste helft kreeg hij enkele kansen, maar hij had het vizier niet op scherp staan. Wayne Rooney scoorde wel, maar zijn treffer werd, ten onrechte, afgekeurd vanwege buitenspel. Newcastle trok zich veel terug, maar was in de 23ste minuut wel heel dicht bij de openingsgoal. Spits Aleksandar Mitrovic zag zijn kopbal boven het hoofd van United-goalie Sergio Romero op de lat uiteen spatten.

In de tweede helft trok Manchester United de broekriem verder aan, al werd het maar mondjesmaat gevaarlijk. Zo strandde een vrije trap van Memphis onderin de muur en zag Rooney een schot uit kansrijke positie geblokt worden door een Newcastle-speler. In de tachtigste minuut leek de formatie van Steve McClaren, die één punt haalde uit de eerste twee duels, alsnog te capituleren. Invaller Javier Hernández leek de bal van dichtbij langs Krul te werken, maar de uitblinker had een geweldige redding in huis en keerde de inzet van de Mexicaan op prachtige wijze

Daardoor behoudt Manchester United haar ongeslagen status, maar loopt het wel de eerste averij op in de titelrace. Voor The Magpies van McClaren is het punt op Old Trafford een fraaie opsteker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen