PSV'ers balen: "We kunnen Jürgen goed gebruiken"

22 augustus 2015, 23:20   Bijgewerkt: 22 augustus 2015, 23:38

Zonder opgaaf van reden kwam Jürgen Locadia vrijdag niet opdagen op de training van PSV. De 21-jarige aanvaller zinspeelt op een vertrek uit Eindhoven en vond het nodig om daar op deze manier op aan te sturen. De actie doet menig wenkbrauw fronsen, maar de spelers van PSV houden zich er niet al te veel mee bezig. Dat werd duidelijk in de reacties op de 1-1 remise bij sc Heerenveen.

"We hebben ons ervoor afgesloten. We hebben ons puur op de wedstrijd gericht", reageert doelman Jeroen Zoet in gesprek met onder meer FCUpdate.nl over de situatie rond Locadia. De jonge aanvaller is door zijn actie flink uit de gratie geraakt in het Philips Stadion. "Het is aan hem en PSV om de situatie op te lossen", stelt Zoet.

Luuk de Jong betreurt de gang van zaken rond Locadia. "Het is jammer dat het zo loopt, zeker omdat we Jürgen goed kunnen gebruiken", zegt de aanvoerder van PSV tegen de aanwezige pers. "Maar wat moet ik er verder over zeggen? Hij heeft deze keuze gemaakt. Dat moet hij zelf weten. Wij willen natuurlijk wel werken met spelers die er voor de volle honderd procent voor gaan", aldus De Jong, die afwacht wat er met Locadia zal gebeuren. "Wij gaan er als selectie niet over, het is aan de club. De consequenties, daar moet de club een besluit over maken."

Op de vraag of De Jong, als aanvoerder zijnde, getwijfeld heeft om de telefoon te pakken en Locadia op te bellen, reageerde spits duidelijk. "Nee."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen