PEC Zwolle dompelt FC Twente verder in de problemen

23 augustus 2015, 14:33

PEC Zwolle heeft ervoor gezorgd dat de crisis in Enschede nog wel even blijft voortduren. In een slordig, maar zeer vermakelijk en kansrijk duel trok de ploeg van trainer Ron Jans aan het langste eind: 2-1. FC Twente miste wat geluk in de afronding en oogde verdedigend opnieuw wankel. De goals in de derby werden gemaakt door Lars Veldwijk, Hakim Ziyech en Ben Rienstra. 

De bezoekers uit Enschede lieten PEC het spel maken, om er vervolgens razendsnel uit te komen. Dat resulteerde in enkele goede kansen. Vlák na de pauze werd de ploeg beloond voor de getoonde veerkracht. Hakim Ziyech speelde niet zijn beste wedstrijd, maar de smaakmaker van FC Twente was wel trefzeker. Hij schoot het speeltuig handig binnen na een lage voorzet van Robbert Schilder: 1-1. Het was een perfecte timing om op gelijke hoogte te komen, met nog een hele helft te gaan.

Vervolgens bleef de thuisploeg druk zetten. Twente kreeg nog een enkele kans uit een corner of vrije trap van Ziyech en had meer verdiend, maar het kon geen vuist maken. Wanneer het in een sterkere fase zat, werd er achterin te makkelijk gedacht of was de passing niet zuiver genoeg. Twente had wat pech in de afronding en gaat opnieuw onderuit. De crisis in Enschede duurt nog even voort.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen