Opgeluchte Cillessen 'keert' eindelijk penalty: "Ik tel deze"

27 augustus 2015, 21:45

Jasper Cillessen keerde in zijn profloopbaan nog nooit een strafschop, al 25 keer slaagde hij er niet in om een penalty te stoppen. Vanavond (donderdag) was de goalie van Ajax er echter dichtbij, toen FK Jablonec vanaf de stip op de paal schoot. Cillessen is dolblij en stelt dat hij nu eindelijk een penalty gekeerd heeft.

"Hij is gemist, dus tel ik hem", zegt hij op de site van Ajax. Uiteindelijk speelde de ploeg van Frank de Boer met 0-0 gelijk tegen de nummer vijf van Tsjechië, waardoor het met de hakken over sloot geplaatst is voor de Europa League. "Ik ging uit m'n dak want anders was het 1-0 geworden, hadden we een verlenging moeten spelen of was het misschien we 2-0 geworden. We hebben vandaag niet goed gespeeld, maar wel goed verdedigd. Morgen kijken we wat beter moet. Nu ben ik vooral enorm opgelucht."

Voor de camera van FOX Sports ging de keeper in op de vermeende interesse van Manchester United. "Ik heb nog helemaal niks gehoord, ook niet van mijn zaakwaarnemer", stelt hij. "Op dit moment speelt er helemaal niks. Mochten ze op de laatste dag komen, dan kijken we wel verder. Daar ben ik nu niet mee bezig. Ik heb het hier fantastisch naar mijn zin, ik ga niet zomaar weg. Het totaalplaatje moet kloppen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen