Kuyt: "Hoop op titel is voor Feyenoord helemaal niet erg"

30 augustus 2015, 10:43

Met de terugkeer van Dirk Kuyt, de prima ontwikkeling van een handvol talenten en een competitiestart met negen punten uit drie duels is het momenteel positiviteit troef bij Feyenoord. Voor de topper tegen PSV van zondagmiddag (16.45 uur) wordt zelfs voorzichtig gehoopt op de eerste titel sinds 1999. Dat vindt Kuyt geen slechte zaak. Volgens de aanvoerder is hoop nooit slecht.

"Het woord hoop wordt vaak gebruikt en dat is helemaal niet erg", geeft Kuyt aan in gesprek met de NOS. De 35-jarige aanvaller vindt het prachtig dat Feyenoord na drie speelronden nog de perfecte score heeft. "Als team, met de spelers en de staf, moeten we rustig blijven en van week tot week werken. Tot nu toe hebben we dat heel goed gedaan", aldus de publiekslieveling.

"We verloren de laatste twee wedstrijden van de voorbereiding en raakten niet in paniek, hebben rustig doorgewerkt", stelt Kuyt, die er nu voor wil zorgen dat Feyenoord met de beentjes op de grond zal blijven staan. "Nu is het andersom. We hebben drie keer gewonnen en daarmee worden de verwachtingen hoog", weet de ervaren aanvaller. "We moeten blijven werken aan de dingen die we moeten verbeteren en vasthouden aan de dingen die goed gaan."

Het is voor Feyenoord een droomstart, maar zondagmiddag wacht de ultieme test voor de Rotterdammers: de uitwedstrijd tegen regerend kampioen PSV. Bij winst komt de ploeg van coach Giovanni van Bronckhorst op zeven punten voorsprong ten opzichte van de Eindhovenaren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen