Willem II wil groeien: "We krijgen meer vet op de botten"

5 september 2015, 15:32

Afgelopen seizoen eindigde Willem II als promovendus in de Eredivisie knap op de negende plaats. De Brabantse club hoopt dit seizoen wederom een, voor Willem II-begrippen, hoge eindnotering te behalen. "Ik hoop dat het geen incident was, maar het is geen gegeven dat we daar dit jaar weer zullen eindigen", zegt directeur Berry van Gool.

De Tilburgers hebben de veertien begroting van Nederland en zien steeds meer fans en sponsors naar de club komen. "Daardoor komt er weer wat continuïteit in de club en dat zie je terug op het veld", legt Van Gool uit tegen Omroep Brabant. "Jordens Peters en Kostas Lamprou hebben we meerdere jaren aan ons kunnen binden. Je ziet dat we wat steviger worden. Wat meer vet op de botten krijgen."

Willem II gooide afgelopen zomer tevergeefs een lijntje uit naar oude bekende Samuel Armenteros en Celtic-wisselspeler Derk Boerrigter. "We hadden het mooi gevonden als we Armenteros nog een jaar kunnen houden, maar je weet als er zo'n club (FK Qarabag, red.) komt uit Azerbeidjan dat wij niet mee doen financieel gezien. Voor Derk Boerrigter gold hetzelfde. Normaal gesproken zijn dat soort spelers te hoog gegrepen voor Willem II, maar we hadden gehoopt dat ze zich via Willem II weer in de kijker zouden willen spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen