Van Hooijdonk: "Turkije kijkt op tegen Nederlands elftal"

Ger
6 september 2015, 12:48

Pierre van Hooijdonk, die zelf jarenlang bij Fenerbahçe speelde, stelt dat Turkije het Nederlands elftal niet als een makkelijke tegenstander ziet. Beide landen zijn bezig aan een beroerde EK-kwalificatiereeks en moeten winnen om het toernooi niet aan de horizon te zien verdwijnen.

"Ze zetten zich schrap voor een zware klus en kijken op tegen het Nederlands elftal. Dat wordt natuurlijk gevoed door onze jongens die daar spelen. Van Persie is een grote naam in het voetbal en doet het goed bij Fenerbahçe. Sneijder idem dito bij Galatasaray", aldus Van Hooijdonk in het AD. "Ze zullen volle bak gaan en wij zullen ons beste spel daar tegenover moeten zetten. Uiteindelijk verwacht ik wel dat we slagen om te winnen."

De oud-international is van mening dat Oranje het in de beginfase van de kwalificatieduels heeft laten liggen. "We waren net derde geworden op het WK. Dat was een mooie prijs voor dat toernooi. Het is heel wat anders om ook echt de op twee na beste ploeg van de wereld te zijn. Het was geen juiste afspiegeling van hoe de ploeg ervoor stond."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen