Engeland in topvorm: "Het ziet er goed uit voor ons"

9 september 2015, 17:37

De EK-kwalificatiereeks verliep crescendo voor de nationale ploeg van Engeland. Al na zeven wedstrijden, die allemaal werden gewonnen, was de ploeg van Roy Hodgson al geplaatst voor het toernooi in Frankrijk. FA-directeur Martin Glenn is blij dat de Engelsen de weg omhoog weer hebben ingeslagen.

De afgelopen jaren stond Engeland voornamelijk aan de zijlijn bij de grote toernooien en speelde het geen rol van betekenis. Dat zou komend jaar in Frankrijk wel eens anders kunnen zijn, beseft de directeur van de Engelse voetbalbond. "Na het WK van vorig jaar zaten we in zwaar weer, maar Hodgson heeft het team snel opgebouwd. Er zit vers bloed in het team en de gemiddelde leeftijd is lager dan 25 jaar. We gaan zeker wat laten zien op het EK en ook op het WK van 2018 zullen we er staan. Het ziet er goed uit voor ons", zegt Glenn tegen ESPN

Engeland was de eerste ploeg die zeker was van een ticket voor het toernooi in Frankrijk. Dinsdag werd ook Zwitserland met 2-0 geklopt, waardoor ook de achtste wedstrijd in drie punten omgezet is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen