"Ronaldo is de beste speler ter wereld, geen discussie"

16 september 2015, 08:13

Cristiano Ronaldo maakte afgelopen weekend indruk met vijf doelpunten tegen Espanyol (0-6 winst) en alsof dat nog niet genoeg was, maakte hij er dinsdagavond nog eens drie tegen Shaktar Donetsk. Real Madrid-trainer Rafael Benitez denkt dat de discussie over wie de beste speler van de wereld is nu wel even beëindigd is.

Het is misschien wel de meest voorkomende discussie in de voetbalwereld: is Ronaldo of Lionel Messi de beste speler van de wereld? Benitez vindt het, zeker na de afgelopen twee wedstrijden, wel duidelijk. "Er is geen discussie mogelijk. Ronaldo is de beste speler ter wereld. Ik heb hem het hoogst zitten", aldus de trainer van Real Madrid tegen AS.

Ondanks de 4-0 zege spreekt Benitez na het duel met Shaktar van een 'lastige wedstrijd'. De oefenmeester zag meerdere spelers uitvallen met blessures. Gareth Bale, Raphaël Varane en Sergio Ramos. Ze moesten er allemaal af. Bale kampt met een spierblessure, Ramos en Varane hebben een tikje gekregen. "Met Bale is het afwachten, over Ramos en Varane ben ik optimistisch", besluit Benitez.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen