Feyenoord kan geen potten breken in Limburg

20 september 2015, 14:24

Op bezoek bij het gepromoveerde Roda JC Kerkrade is Feyenoord tegen het tweede puntenverlies van dit seizoen aangelopen. In Limburg kwamen de Rotterdammers niet verder dan 1-1. Het kwam via Michiel Kramer nog wel op voorsprong, maar niet veel later trok Hicham Faik de stand met een fraaie vrije trap gelijk.

Erg gelukkig speelde Elia, die bij ieder balcontact uitgefloten werd door de Limburgse fans, niet. Dat gold voor meer van zijn teamgenoten, maar dankzij Michiel Kramer kwamen de Rotterdammers wel op voorsprong. De spits kopte een prima voorzet van Rick Karsdorp op fraaie wijze binnen.

Feyenoord vond niet echt een antwoord op het beweeglijke spel van Roda, dat als één van de weinige teams in de Eredivisie vanuit een 4-4-2 opereert. Na de pauze kreeg de ploeg van coach Giovanni van Bronckhorst wat meer vat op de tegenstander, maar de beste kans was voor Roda: de van Atalanta Bergamo gehuurde Richmond Boakye omspeelde Vermeer, maar kreeg de bal vanuit een moeilijke hoek niet in het verlaten doel.

Omdat Feyenoord ondanks een toenemend veldoverwicht weinig tot geen echte kansen wist te creëren in de tweede helft, een probleem dat dit seizoen al vaker aan het licht gekomen is, bleek puntverlies onvermijdelijk. In blessuretijd wist Dirk Kuyt dat nog bijna te voorkomen, maar zijn kopbal ging tegen de lat. Het is de tweede keer dit seizoen dat Feyenoord averij oploopt, na de nederlaag in Eindhoven tegen PSV. Met dertien punten uit zes wedstrijden blijft het wel de nummer vier van de Eredivisie, Roda is terug te vinden op plek zes.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen